
Закуска з копченого лосося і кропу
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
250 г.
Лосось Paralleles копчений в олії з кропом 120г
200 г.
Кріп 70г
20 г.
Лимон
60 г.
Каперси Iberica 250г
10 г.
Сухарі панірувальні
60 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200°C. Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити із картоплі пюре.
02
М'якоть риби відокремити від кісток, дрібно нарізати. Кріп помити, просушити, дрібно нарізати. Лимон помити і натерти цедру на дрібній тертці. Каперси подрібнити. Змішати пюре, рибу, кріп, цедру, каперси, сіль і перець.
03
Сухарі висипати на пласку тарілку. Із отриманої маси сформувати кульки. Трохи їх приплюснути, і обваляти в сухарях.
04
Деко змастити оливковою олією. Викласти на нього рибні кульки і поставити в духовку. Запікати близько 12 хвилин до золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)