
Буряк з хріном і червоною цибулею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
3 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Цибуля червона
3 шт.
Хрін Novus білий 200г
70 г.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°C. Буряк ретельно промити під холодною водою, обсушити на паперовому рушнику, загорнути у фольгу, покласти на деко, поставити його в духовку на 105 хвилин, випікати до м'якості. Після чого, витягнути буряк з фольги, остудити.
02
У мисці змішати оцет, сіль, перець і оливкову олію, додати подрібнену цибулю і хрін. Ретельно перемішати суміш.
03
Очистити буряк і нарізати тонкою соломкою або маленькими кубиками, додати до цибулі в мисці. Перемішати, накрити миску харчовою плівкою та поставити в холодильник на добу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)