
Спагеті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
1,5 шт.
Петрушка 70г
190 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
0,5 шт.
Анчоуси Rizzoli солоні 850г
2,5 шт.
Оливки Aro різані 4250мл
2 ст. л.
Каперси Iberica 250г
1,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3,5 ст. л.
Макарони Чумак Спагеті 400г
300 г.
Етапи приготування
01
Змішати в блендері часник, цибулю, петрушку, посолити і поперчити за смаком, додати оливкову олію, перемішати до однорідної маси.
02
Поставити каструлю з водою на вогонь, посолити, довести до кипіння, відварити спагеті. Витягнути спагеті на 1 хвилину раніше, ніж вказано на упаковці.
03
Спагеті залишити в каструлі, воду злити, додати трохи оливкової олії, перемішати. Після чого, перекласти їх в тарілку.
04
Зверху на спагеті вилити суміш із блендера, викласти нарізані анчоуси, оливки, каперси.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)