
Штрудель з крем-сиром та ягодами
2
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Віденські Булочки дріжджове листкове 1000г
2уп
Горіхово-ягідна суміш Winway Гармонія 100г
1уп
Крем-сир Mlekovita Mascarpone 250г
1уп
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
2ст.л
Цукор Ваш Цукор 10кг
3-4ст.л
Масло вершкове Mlekovita Екстра безлактозне 82% 200г
30г
Етапи приготування
01
Тісту дати розморозитись, але не повністю. Раскатати та об’єднати дві упаковки.
02
В центрі тіста намастити полосу 10 см крем-сиром (поєднати з вершковим маслом).
03
Висипати ягідну суміш (не розморожувати) зверху покласти крохмаль та цукор, заклеїти краєчки.
04
Поставити в розігріту духовку до 220 градусів на 20 хвилин, потім зменшити температуру до 190 градусів і залишити на 30 хвилин. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)