
Дієтичні булочки для гамбургерів
Гамбургер - вид сендвіча, що складається з рубаної смаженої котлети, що подається всередині розрізаної булки. 27 липня 1900 американський гастроном Луї Лессінг у своєму рідному місті Нью-Хейвен продав перший гамбургер. У 1921 році в Канзасі відкрилася компанія White Castle, фірмовою стравою якої були дивовижні в той час гамбургери. Наприкінці 1940-х у компанії White Castle стали з'являтися конкуренти, з яких найсерйознішим став Макдональдс. Цей час можна і вважати початком ери індустрії фаст-фуда. Загалом історія, як бачите, у гамбургера дуже багата. За дієтичними міркуваннями і пропонуємо прекрасний рецепт приготування дієтичних булочок для гамбургерів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Борошно Вілія цільнозернове 1кг
200 г.
Сіль Єгипет
1, 5 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1, 5 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
2 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
330 мл.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Змішати 2 види борошна, дріжджі, цукор і сіль. Добре перемішати. Додати олію і воду. Змішати тісто до однорідності.
02
Накрити тісто і відправити в холодильник мінімум на 24 години.
03
Потім, дістати тісто і вимісити 1-2 хвилини. Поділити тісто на 8 частин і сформувати булочки.
04
Накрити булочки серветкою і дати піднятися. Можна посипати кунжутом. Потім випікати булочки 20 хвилин при температурі 220°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)