
Свинина запечена під шубою з перців і помідорів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
500 г.
Картопля фасована
7 шт.
Перець зелений фасований
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1 ст. л.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
100 мл.
Етапи приготування
01
Картоплю нарізати кружечками. Цибулю, перець і помідори нарізати кільцями.
02
Нарізати м'ясо соломкою. Деко змастити олією, викласти шарами овочі і м'ясо. Перший шар - картопля, змастити майонезом, другий шар - цибуля, третій - м'ясо.
03
Додати зверху сіль і перець за смаком, змастити майонезом. Верхній шар - перець і помідори, знову змастити майонезом.
04
Посипати все тертим сиром, влити трохи кип'яченої води, поставити в духовку на 50 хвилин на невеликий вогонь. За 2 хвилини до приготування, збільшити вогонь, для появи скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)