
Літній суп з редису
Справжнє відкриття кулінарії – це використання редиски для приготування супу. Не щодня куштуєш таке дивовижне, колоритне поєднання. Цей червонувати, пухкенький, ніби щічки дівчинки овоч, справді дивує свою універсальністю. А в доповненні зі свіженьким, хрумким огірочком – це взагалі вибух смаку та яскравості. Такий літній супчик може запросто втамувати не лише голод, а й спрагу під час жаркого дня. Не залишить вас ця страва і без запасу вітамінів та мінералів, можете в цьому не сумніватись. Адже корисних властивостей у редиски звичайно ж не позичати, так само як і у огірка. Ці овочі володіють здатністю покращувати травлення, забезпечують добову норму аскорбінової кислоти, що допомагає прискорювати одужання під час недуги. Тому, смакуйте не лише із задоволенням, а й з користю!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Редис
300 г
Огірки солені
150 г
Сіль Єгипет
за смаком
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
5 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 г
Етапи приготування
01
Овочі помити, у редиски й огірків відрізати "хвостики",
02
Від огірків відрізати 4 тонкі скибочки, від редиски – 8.
03
Додати в чашу блендера всі інгредієнти, крім скибочок, і подрібнити до однорідного стану.
04
Подавати, прикрасивши зеленню, скибочками огірка і редису.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)