
Пишні оладки з гарбузового пюре
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
1 кг.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
15 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками і відварити в молоці до м'якості. Потім подрібнити гарбуз до стану пюре блендером разом з молоком. Дріжджі розвести в половині склянки теплого молока.
02
Додати розбавлені дріжджі в пюре, добре розмішати і додати яйце. Просіяти борошно в гарбузову суміш і довести до однорідного стану. Залишити тісто бродити близько 60 хвилин.
03
Сковороду розігріти. Ложками викласти тісто на сковороду і обсмажити близько 2 хвилин з кожного боку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)