
Картопляний млинчик із оселедцем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Картопля фасована
1 шт.
Буряк
1 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Кефір Зарог 2,5% 870г
1 ст. л.
Спеція Коріандр мелений
за смаком
Сода харчова 500г
1/2 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ч. л.
Суміш Carmencita Чорний перець та морська сіль 61г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
10 мл.
Оселедець закусочний
150 г.
Сметана ХМЗ 20%
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю очистити, помити, потім натерти на дрібній терці. Перекласти в глибоку миску. Додати яйце, кефір, гашеної лимонним соком соди і борошно. Перемішати все. У отримане густе тісто додати сіль, перець і мелений коріандр.
02
У сковороду влити рослинну олію. Розігріти. Вилити тісто. Розподілити рівномірно по усій поверхні сковороди. Прожарити млинчик.
03
Відварити заздалегідь буряк. Очистити. Нарізати соломкою, а оселедець - брусками. На готовий картопляний млинчик викласти буряк і оселедець. Згорнути його в рулет і розрізати на три частини. Скріпити, перев'язавши пером зеленої цибулі. Подавати із сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)