
Хумус із печеним часником і петрушкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
1 головка
Нут Auchan консервований 425мл
550 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
1 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст. л.
Петрушка 70г
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Паприка різана червона
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 220°C.
02
Очистити часник від зовнішнього лушпиння, зберігши головку, і зрізати верхню частину, щоб зрізати верхню частину зубчиків. Загорнути у фольгу і відправити в духовку до м'якості приблизно на 40-45 хвилин. Злегка охолодити і очистити зубчики.
03
У блендері змішати часник, нут, лимонний сік, соєвий соус і воду. Збити до однорідної маси, при необхідності додавши ще води.
04
Перекласти в миску і вмішати петрушку, посолити. Зверху посипати паприкою і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)