
Салат із запеченим курячим філе, млинцями і грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
300 г.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
20 шт.
Цибуля
150 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Кріп 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе посолити і поперчити за смаком. Загорнути у фольгу. Покласти у форму для запікання. Поставити в духовку на температуру 180°C. Запікати 30 хвилин.
02
Окремо дрібно нарізати цибулю, гриби та філе.
03
Цибулю обсмажити на соняшниковій олії. Додати гриби. Посолити, поперчити і смажити 15 хвилин.
04
Помідори розрізати на 2 частини.
05
Зелень дрібно нарізати. У ємності збити яйця. Додати кріп і посолити. Ретельно перемішати.
06
Сковороду трохи змастити маслом. З отриманої маси посмажити млинці з одного боку (можна посмажити один великий млинець, можна масу розділити і посмажити 2-3 млинчика).
07
Перевернути і обсмажити з іншого боку.
08
Остудити і нарізати соломкою.
09
Змішати філе, гриби, помідори, млинчики. Якщо необхідно, досолити.
10
Заправити майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)