
Равіолі з ананаса, маринованого в коньяку
Попереду на нас чекає низка свят, які відзначають традиційно з романтичною вечерею при свічках. Пропонуємо порадувати свою другу половинку і приготувати оригінальний і незвичайний десерт для дорослих - равіолі з ананаса в коньяку. Ніжний вишуканий смак подарує блюду поєднання ананаса, полуниці і лайма. Коньяк, в якому ми маринуємо наші фрукти, розкриє істинний характер страви і вигідно підкреслить кожну смакову ноту десерту. Не так важко буде приготувати цю страву будь-якому представникові сильної половини людства, якщо скористатися нашим рецептом. Подаруйте вашим коханим незабутню мить, адже закохані серця не підвладні ні віку, ні часу!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лайм
0, 5 шт.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
6 ст. л.
Цукрова пудра Aro 250г
3 ст. л.
Полуниця
150 г.
Ананас чищений
0, 5 шт.
Етапи приготування
01
Ананас помити, очистити і нарізати на тонкі шматочки. Пласти ананаса залити коньяком.
02
Нарізати лайм, викласти зверху ананаси і залишити маринуватися на ніч.
03
Полуницю добре помити, дрібно нарізати і додати до неї цукрову пудру.
04
Викласти ананаси, всередину кожного викласти начинку з полуниці і притиснути краї.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)