
Морозиво «Джандуйя»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фундук смажений
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Сіль Єгипет
2 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл.
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
1 ст. л.
Шоколад темний Auchan 72% 100г
1,5 ст. л.
Етапи приготування
01
У блендері подрібнити цукор, сіль і горіхи. Перекласти в каструлю, поставити на вогонь, залити молоком, довести до кипіння, при цьому постійно змішуючи. Прибрати суміш з вогню, накрити кришкою зверху, залишити на 20 хвилин.
02
Суміш перетерти через сито, перекласти в чисту каструлю. У склянці змішати трохи суміші і крохмаль, ретельно перемішати, влити в загальну суміш. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 2 хвилини, змішуючи.
03
Забрати каструлю з вогню, додати подрібнений шоколад, постійно змішувати, поки шоколад не розчиниться. Поставити в холодильник на 3-6 годин, періодично помішуючи.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)