
Томатний крем-суп з базиліком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сік Наш сік томатний 950мл
4 ст
Помідори рожеві фасовка
4 шт
Базилік у горщику
14 листочків
Масло вершкове домашнє
100г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
1.5 ст
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Петрушка 70г
для прикраси (порційно)
Етапи приготування
01
Помідори очистити, видалити насіння і нарізати кубиками, змішати з томатним соком і викласти в каструлю.
02
Поставити на середній вогонь на 30 хвилин. Додати базилік і за допомогою блендера подрібнити до однорідного стану. Якщо немає спеціального блендера, перетерти через сито і повернути в каструлю.
03
Потім додати вершки і вершкове масло. Приправити сіллю і перцем за смаком. Помішувати до того моменту, поки масло не розчиниться.
04
Потім зняти з вогню, не дати супу закипіти.
05
Прикрасити петрушкою або листочком базиліку і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)