
Запіканка з гарбуза і сиру
Гарбуз - продукт унікальний. Унікальність його в тому, що він чудово вписується як в солодких стравах, так і в солоних. Він дуже добре проявляє свої смакові якості в десертах, супах, других стравах і гарнірах, салатах. Тому хорошим варіантом для сніданку, обіду і вечері буде гарбузова запіканка з сиром. Такий варіант досить дієтичний, але одночасно ситний і смачний. За бажанням можна додати й інші види сиру: чеддер, фету, бринзу або будь-який інший. При подачі можна додати власноруч приготовані сухарики з пшеничного або житнього хліба зі спеціями і скибочки помідорів. Вони додадуть страві цікавий смак і ситність.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
500 г.
Сметана ХМЗ 20%
80 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
30 мл.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
30 г.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати тонкими пластинками. Маслом змастити шматочки гарбуза і викласти у форму для запікання. Духовку розігріти до 180°C.
02
Пармезан натерти на дрібній тертці. Яйця збити з сіллю. Додати молоко, сметану, сир. Добре перемішати до однорідного стану. Залити сирною сумішшю гарбуз, поставити в духовку і запікати близько 35 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)