
Пряний марокканський суп із нутом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Стебло селери
2 шт.
Кумин Kamis 15г
2 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
600 мл.
Томати Гурман очищені у власному соку 430г
400 г.
Нут Auchan консервований 425мл
400 г.
Сік лимона John Top 230мл
0,5 шт.
Часник
1 зубчик
Петрушка 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Нагріти олію і обсмажити порізану дрібно цибулю і селеру до м'якості, близько 10 хвилин.
02
Додати кумин і смажити ще хвилину.
03
На вогонь поставити бульйон. У киплячий бульйон додати цибулю, селеру, томати, нут, подрібнений часник і чорний перець, залишити кипіти 8 хвилин. Влити лимонний сік і варити ще 2 хвилини. Додати спеції за смаком, прикрасити зеленню, подавати з лавашем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)