
Сирковий крем з абрикосами
Пропонуємо побалувати себе неймовірно смачним десертом, який гармонійно поєднує в собі приємну фруктову солодкість і користь молочних продуктів – ніжний сирний крем з абрикосами. Ароматний, вишуканий, солодкий, він не залишиться без уваги ні домочадців, ні гостей. Десерт подається холодним, а тому чудово освіжить Вас в літню спеку і стане прекрасним аналогом дорогих магазинних солодощів. Абрикоси можете замінити будь-якими фруктами або ягодами на Ваш смак. Найкраще підійдуть персики, сливи, малина і полуниця. Сирно-фруктовий крем прекрасний і в якості поживного сніданку. Залишки десерту можна використовувати для начинки та прикраси тортів, пирогів, кексів та іншої домашньої випічки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Абрикос ананасовий
8 шт.
Сир кисломолочний 9%
300 г
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г
Цукрова пудра Aro 250г
150 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
50 мл
Етапи приготування
01
У каструлю помістіть абрикоси, додайте 2 ст. ложки води, 50 г цукрової пудри і ванільний цукор. Поставте на слабкий вогонь і проваріть абрикоси протягом 10 хвилин. Після відставте їх, що б вони охололи.
02
Змішайте протертий сир, 100 г цукрової пудри, яєчний жовток. Збийте блендером до кремоподібного стану.
03
Обережно витягніть з абрикосів кісточки.
04
Покладіть в креманки шарами: шар абрикосів, потім шар сирної маси, знову абрикоси і так по черзі.
05
Помістіть десерт в холодильник на годину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)