
Різдвяне печиво "Снікердудль"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Борошно 7 1кг
700 г.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Цукрова пудра Aro 250г
3 ст. л.
Спеція Кориця мелена
3 ст. л.
Сода харчова 500г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром. Додати по одному яйця. Добре перемішати.
02
Додати сметану і добре вимішати.
03
Борошно просіяти і змішати з содою.
04
У суміш з маслом поступово вводити борошно, замісити м'яке тісто. Воно не повинно прилипати до рук.
05
Поставити тісто в холодильник на півгодини.
06
З охолодженого тіста сформувати кульки і обваляти їх в суміші цукрової пудри і кориці.
07
Поставити випікати протягом 10 хвилин в духовку при температурі 190°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)