
Бефстроганов з яловичої вирізки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
800 г.
Сметана ХМЗ 20%
250 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Цибуля
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Тунець Diamir в рослинній олії 80г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Яловичину обмити, нарізати шматочками і відбити до товщини 0,5 см.
02
Ці ж шматочки розрізати на смужки товщиною також 0,5 см. Посолити і поперчити.
03
Лук очистити і нарізати кружечками. Викласти його на розпечену, змащену маслом сковороду і злегка обсмажити.
04
Далі збільшити вогонь і зверху на цибулю викласти яловичину і першу хвилину не перемішувати. Потім вогонь зменшити, все перемішати. Через 2 хвилини додати сметану і томатну пасту. Накрити кришкою і тушкувати 20 хвилин періодично помішуючи.
05
Далі ще злегка поперчити і, якщо потрібно, посолити. Тушкувати ще 2 хв. Викласти на тарілку і прикрасити зеленню або овочами. Відмінно підійде до відварного рису або картоплі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)