
Дуже зелений салат
Дуже яскравий зелений колір, дуже корисний для вашого організму склад і дуже гармонійний і несподіваний смак. Хіба можна протистояти такому унікальному набору.
Соковите стигле яблуко, червона ароматна полуниця, ніжне ківі, оригінальна назва якого "китайський агрус". Але... це далеко не усе. Тут є і ароматна м'ята з волоськими горіхами, що зовсім не перешкодило приєднатися до цієї смачної компанії заморському авокадо, що за смаком нагадує суміш вершкового масла з пюре із зелені, з легким горіховим присмаком. І усе це багатство щедро приправлене золотим медом.
Не відмовте собі в задоволенні поласувати цим фруктово-горіхово-медовим дивом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
1 шт.
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Лайм
1 шт.
Ківі Flora Голд, 2шт
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
2 ч. л.
М'ята 50г
25 г
Волоський горіх
30 г
Етапи приготування
01
Помити яблуко, вирізати серцевину і нарізати його кубиками (або скибочками, за бажанням).
02
Очистити ківі і нарізати скибочками.
03
Приготувати заправку: м'яту і горіхи дрібно порубати ножем, змішати з медом, додати сік 1 лайма.
04
Очистити авокадо, видалити кісточку і нарізати кубиками.
05
Всі інгредієнти змішати і додати заправку.
06
Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)