
Гарбузовий соус
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
350 г.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
1 шт.
Помідор
3 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зубчики
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Коріандр Мрія мелений 20г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Насамперед помити усі овочі: гарбуз, помідори, цибулю, перець і часник. Потім очищений гарбуз нарізати на шматочки; помідори розрізати навпіл; перець, очищений від насіння також розрізати на дві частини; цибулю і часник звільнити від лушпиння.
02
Підготувати деко. Застелити фольгою і збризнути маслом. Викласти усі овочі. Посолити, поперчити, додати трави і полити оливковою олією.
03
Помістити деко з овочами в розігріту до 200°C духовку. Запікати 40 хвилин.
04
Готові овочі остудити. Зняти шкірку з помідорів і перцю. Помістити овочі у блендер і подрібнити їх до однорідності. Посолити і приправити за смаком. Додати лимонний сік. Перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)