Торт "Трухлявий пень" - Image

Торт "Трухлявий пень"

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід
Іноді навіть до великого свята не хочеться робити занадто вигадливі страви, а навпаки, щоб стіл був у стилі мінімалізму. Або ж ви хочете зробити тортик до домашнього вечері і тому не хочете витрачати багато часу на його приготування. У будь-якому їх цих випадків вам знадобиться рецепт торта "трухлявий пень". Мабуть, свою назву він отримав через свій зовнішній вигляд. І правда, подивившись на фото, шматочок торта нагадує старий пень. Але це тільки зовні. Спробувавши шматочок цього торта, ви навіть не повірите, що за таку малу кількість часу і з таким набором інгредієнтів можна зробити такий смачний торт. А ваші гості будуть просити рецепт, тому що складно уявити, що такий торт може комусь не сподобатися.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
319.00 349.60

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1,5 ст.

Кефір Зарог 2,5% 870г

1 ст.

Сода харчова 500г

1,5 ч. л.

Борошно 7 1кг

1, 5 ст.

Сметана ХМЗ 20%

250 г.

Етапи приготування

01

Яйця збити з 1 ст. цукру, додати варення, кефір, соду та борошно. Ретельно перемішати.

02

Тісто вилити у форму, змащену маслом та посипану борошном. Випікати 30 хвилин при температурі 180°С.

03

Для крему потрібно збити сметану з 0,5 ст. цукру.

04

Готовий бісквіт розрізати на коржі і змастити кремом.

05

Прикрасити за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

new

Оселедець під шубою з куркою

Оселедець під шубою з куркою

6

1 год 10 хв