
Ніжні млинці з курячої печінки
Оладки - давня, всім відома страва. Але оладки не обов'язково бувають солодкими. Ми вам пропонуємо рецепт оладок з курячої печінки. Вона настільки корисна, що її рекомендують включати в свій раціон навіть вагітним жінкам. Тому така страва наситить ваш організм корисними речовинами. Подавати їх можна під різним соусом, наприклад зі сметаною і зеленню. Приготуйте до них будь-який гарнір - і смачна вечеря готова. Також можна зробити до них будь-який салат, щоб зробити вечерю більш свіжою і соковитою. Вообщем, тут вже працює ваше бажання готувати і фантазія. Ну а ми просто ділимося з вами смачним і корисним рецептом оладок з курячої печінки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
1 кг.
Крупа манна фасована
60 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
7 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
50 г.
Етапи приготування
01
Курячу печінку розморозити, промити. Приготувати фарш, прокрутивши печінку на м'ясорубці з великою решіткою. В отриману масу додати манку, сіль та яйце. Добре розмішати та поставити в холодильник на 4 години (можна на ніч). За цей час манка повинна розбухнути та увібрати в себе надлишки рідини.
02
Викласти фарш ложкою на розігріту сковорідку з олією. Обсмажити по 3 хвилини з кожної сторони.
03
Подавати можна з будь-яким соусом, з сметаною, зі смаженою або свіжою цибулею або свіжою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)