
Бурякова паста з козячим сиром і волоськими горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Чумак Спагеті 400г
100 г.
Буряк
1 шт.
Сир вершковий Saint Andre 200г
2 ст. л.
Сир козячий Entrepinares
40 г.
Часник
2 зубчики
Волоський горіх
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Промити під холодною водою буряк, загорнути у фольгу, покласти на деко в духовку. Запікати 40-50 хвилин при температурі духовки 180°С. Після остудити, очистити, натерти на тертці.
02
Відварити пасту в підсоленій воді до готовності. Залишити 100 мл. води, в якій варилися спагеті.
03
Розігріти сковороду, налити оливкову олію, висипати на сковороду подрібнений часник, додати через 30 секунд натертий буряк і вершковий сир. Перемішати, сир повинен розчинитися.
04
Додати в сковороду трохи води, яка залишилася від спагеті. Соус не повинен бути сильно густим. Додати в сковороду пасту, перемішати, посипати зверху козячим сиром, перемішати. При необхідності влити ще трохи води, сир повинен розплавитися.
05
При подачі викласти пасту в тарілку, посипати козячим сиром і волоськими горіхами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)