
Гостре м'ясо по-аргентинськи в горщику
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
600 г.
Сало
100 г.
Цибуля
4 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Часник
3 зуб.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
1 ст. л.
Чебрець (тим'ян), шт
1 шт.
Перець зелений фасований
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
20 г.
Цукор-рафінад АТА 500г
5 г.
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
300 мл.
Етапи приготування
01
Спочатку дрібно нарізати часник, цибулю та сало. Перець очистити від насіння та порізати кільцями. Обсмажити на рослинній олії сало, потім додати цибулю і часник.
02
Потім обмажити м'ясо. Посолити його, поперчити та додати паприку. Перекинути м'ясо в горщик. Залити в нього підсолений бульйон, так щоб він міг покрити все м'ясо.
03
Викласти гілочку чебрецю на м'ясо. Накрити горщик кришкою та поставити в духовку. Тушкувати протягом 50 хвилин при 180°С.
04
Покласти до горщика цукор-рафінад і посипати лимоною цедрою. Поставити ще на 15 хвилин в духовку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)