 (1) (1).png)
new
Окрошка на сироватці
1
Окрошка на сироватці — освіжаюча страва для спекотних літніх днів. Цей класичний холодний суп поєднує свіжість овочів із ніжністю м’яса або ковбаси. Використання сироватки замість води надає легку кислинку та робить смак більш насиченим і цікавим.
Варіації
Окрошку можна приготувати з різними інгредієнтами: додати свіжий огірок, редьку або яблуко для легкої фруктової нотки. Соус може бути сметанним, майонезним або комбінованим із гірчицею.
Секрети ніжності та смаку
Нарізайте всі інгредієнти кубиками однакового розміру, щоб вони рівномірно розкрили свій смак. Сироватка робить суп освіжаючим, легким і приємно кислуватим.
Поради щодо інгредієнтів
Оберіть свіжу зелень, якісне м’ясо або ковбасу, а також стиглі овочі. Картоплю варто використовувати розсипчастих сортів, щоб вона не розварилась у супі.
Дрібні кулінарні нюанси
Охолоджені інгредієнти перед змішуванням роблять окрошку більш освіжаючою. Дайте страві постояти в холодильнику 10-15 хвилин перед подачею.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ковбаса Фарро Лікарська варена вищий сорт
200 г
Огірок гладкий
2 шт
Яйця курячі Це-яйце С0 10шт
3 шт
Картопля біла
2 шт
Цибуля зелена 100г
30 г
Кріп 70г
30 г
Сироватка Волошкове поле пастеризована 1кг
500 мл
Сметана Галичина 15% 300г
100 мл
Гірчиця Верес Домашня 130г
1 ч.л
Сіль Морячка морська йодована 450г
за смаком
Перець Еко чорний мелений 10г
за смаком
Етапи приготування
01
Підготовка інгредієнтів — Наріжте овочі та яйця кубиками. Орієнтир: однаковий розмір кубиків.
02
Змішування — Змішайте нарізані інгредієнти у великій мисці та додайте зелень. Орієнтир: рівномірний розподіл інгредієнтів.
03
Додавання сироватки та соусу — Додайте сироватку, сметану або майонез з гірчицею. Орієнтир: однорідна консистенція.
04
Охолодження — Поставте готову окрошку в холодильник на 10-15 хвилин. Орієнтир: прохолодна страва на дотик.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)