
Курячий рулет з крабом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
2 шт.
Шпинат пучок 100г
150 г.
М'ясо королівського краба Chatka 220г
100 г.
Спеція Імбир мелений
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Капуста Броколі
150 г.
Етапи приготування
01
Шпинат промити під холодною водою, обсушити на паперовому рушнику, дрібно нарізати. М'ясо краба подрібнити. Змішати м'ясо краба зі шпинатом, посолити і поперчити, ретельно перемішати.
02
Перець промити, очистити від насіння, розрізати на невеликі часточки. Капусту промити, обсушити, розламати на суцвіття.
03
Куряче філе розрізати на дві частини вздовж шматка, щоб вийшли два тонких пласта м'яса. На кожен шматок викласти начинку, закрутити в рулет, скріпити дерев'яними зубочистками.
04
Покласти рулети і капусту з перцем на дно пароварки, посолити і поперчити, скропити оливковою олією і полити вершками. Готувати 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)