
Експрес-м'ясо
Бувають у кожного ситуації, коли потрібно швидко приготувати смачний обід або вечерю для сім'ї або ж для гостей, які завітали несподівано. Якщо ви були в такій ситуації, тоді цей рецепт вам точно допоможе впоратися з будь-якими несподіванками. Сама назва страви асоціюється зі швидкістю його приготування. І це саме так. Але з'їдається страва теж дуже швидко, тому гарнір у вигляді овочів не завадить, щоб доповнити обід. Повірте, ніхто не зможе встояти перед соковитістю і виразністю смаку м'яса з заливкою. М'ясне частування - незамінний атрибут обіднього столу. Економте час з нами, і насолоджуйтеся незрівнянною стравою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
500 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
1 ст. л.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
30 мл.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ст. л.
Кунжут
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
за смаком
Етапи приготування
01
Спершу слід підготувати заливку. Для цього: в миску вбити яйця, додати сіль, перець, крохмаль, гірчицю та спеції.
02
Нарізати м'ясо на шматочки (будь-які) і змішати із заливкою. Поставити підготовлене м'ясо в холодильник (використовувати при необхідності). Зберігати у такому вигляді максимум 2 дні.
03
Розігріти олію у сковорідці. Підготовлене м'ясо дістати з холодильника і обсмажити до готовності з двох сторін. Можна також посипати кунжутом під час смажіння.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)