
Франкфуртський овочевий суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон яловичий Food Studio 500мл
2 л.
Морква
300 г.
Капуста Кольрабі
120 г.
Цибуля порей
1 шт.
Бекон охолоджений
150 г.
Часник
1 шт.
Капуста цвітна
500 г.
Квасоля зелена стручкова McCain Veggie P!ckers Темпура швидкозаморожена 1кг
200 г.
Корінь петрушки
50 г.
Скоби Economix №10 для степлера 1000шт
80 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Чебрець (тим'ян), шт
5 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Етапи приготування
01
Морква, часник і корінь петрушки почистити, дрібно нарізати. Кольрабі, селеру і цибулю порей нарізати невеликими кубиками.
02
Кольорову капусту розділити на окремі суцвіття. Копчений бекон дрібно порізати і обсмажити в підігрітому маслі.
03
Додати цибулю-порей, моркву, корінь петрушки, кольрабі, селеру, стручкову квасолю, капусту. Все смажити 10 хвилин, помішуючи.
04
Приправити сіллю, додати чебрець і часник. Помідори обдати окропом, зняти шкірку, розрізати на 2 частини. Додати помідори до овочів і тушкувати ще 5 хвилин.
05
Залити бульйоном і варити на слабкому вогні 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)