
Легкий гарнір з овочів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
700 г
Морква
400 г
Зелень мікс 100г
100 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Хлібні палички Рум'янець Гріссіні з сумішшю італійських трав 125г
10 г
Етапи приготування
01
Моркву помийте, очистіть і поріжте кружечками завтовшки приблизно в 0,5 см.Розігрійте сковороду, налийте оливкову олію. Покладіть моркву і тушкуйте, помішуючи, близько 10 хвилин.
02
Додайте зелений горошок і кольорову капусту, розділену на суцвіття. Додайте 4 ст. л. води. Тушкуйте на середньому вогні під кришкою ще 5 хвилин. Якщо вода не встигла випаруватися, залиште сковороду на деякий час відкритою.
03
У овочі покладіть сіль і суміш італійських трав. Через 5 хвилин поріжте зелень, покладіть на овочі і накрийте кришкою. Відразу ж вимкніть вогонь. Дайте овочам постояти 10-15 хвилин. Перемішайте і подавайте до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)