
Вареники з сушеними грибами
І знову готуємо ці прекрасні і улюблені вами вареники, з божественною начинкою з сушених грибів. Ви зробите дуже приємно вашим близьким, якщо сьогодні приготуєте ці чудові вареники з сушеними грибами. Вони принесуть величезне смакове задоволення вам і вашій родині. Цей божественний запах сушених грибів буде розповсюджуватися по всьому будинку, приваблюючи всіх своїм домашнім і теплим ароматом і скликаючи всіх до сімейного обіду. Ця прекрасна українська традиційна страва прекрасно наповнить ваш організм енергією і зарядить позитивом так, що після такого смачного і ситного обіду вам захочеться звернути гори. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
600 г.
Гриби Боровичок білі сушені 50г
100 г.
Вода негазована Аквуля 2л
150 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Цибуля
3 шт.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Сушені гриби замочити в молоці. Відварити в підсоленій воді, процідити.
02
Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на вершковому маслі. Додати відварені гриби, розмішати.
03
З борошна, води, яєць і солі замісити тісто, розкачати, нарізати шматочками і з кожного розкачати корж. По центру викласти начинку з грибів і цибулі, закріпити край.
04
Відварити вареники. Заправити розтопленим вершковим маслом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)