
Котлети з кабачків і капусти
Хочете спробувати легке і дієтичне блюдо, пропонуємо вам, власноруч приготувати овочеві котлети. Така страва дбайливо поставиться до вашому шлунку, і ви не отримаєте жодної тяжкості і проблеми із зайвими калоріями. Крім того, такі котлети складаються із компонентів, доступних протягом усього року, як з матеріальної точки зору, так і з точки зору їх наявності в магазинах. Корисносты ы поживносты цій страві не займати, адже вона містить в собі надзвичайні компоненти, такі як кабачок і капуста. Здавна всім відомо, що вони є просто джерелом вітамінів і мінералів, тому про здоров'я своїх близьких, ви подбаєте точно, не сумнівайтеся. Крім того, ви зможете не тільки зберегти свою тонку талію при їх вживанні, але і порадувати свою сім'ю смачненьким.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста
1 шт.
Кабачок
1 шт.
Сіль Єгипет
по вкусу
Цибуля
4 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
для смаження
Борошно 7 1кг
3 ст. л
Крупа манна фасована
3 ст. л
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Етапи приготування
01
Капусту тонко нарізати, проварити в невеликій кількості води до напівготовності і просушити в друшляку.
02
Очищений кабачок натерти на крупній тертці, посолити і залиште на 15 хвилин. Потім віджати сік.
03
Подрібнену цибулю обсмажити на олії, змішати з капустою і кабачком. Додати борошно, манку, яйця, посолити і поперчити, перемішати.
04
Смажити котлети на олії з двох боків до готовності. Готову страву прикрасити зеленню петрушки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)