
Бонський суп
Боннський суп - це чудове, дієтичне, гаряче перше блюдо. Ніжний, ароматний і в міру пряний суп, який творить чудеса! Секрет цього супу в калоріях: одна порція такого супу містить всього 35 калорій. Боннський суп останнім часом вважається однією з найбільш безпечних тижневих дієт. Причини цьому дві: висока поживність і відсутність необхідності голодувати. Ця страва містить майже повний набір необхідних для життєдіяльності мікроелементів. Крім того, боннський суп показаний при авітамінозі дуже повним людям, страждаючим розладом функції печінки і жовчного міхура, цукровим діабетом, атеросклерозом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста білокачанна
1/2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
6 шт.
Помідори рожеві фасовка
500 г.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
300 г.
Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
150 г.
Петрушка 70г
1 пучок
Вода негазована Аквуля 2л
4 л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Дрібно покришити всі овочі, залити водою.
02
Довести до кипіння, кип'ятити 10 хвилин.
03
Посолити, вогонь зменшити і проварити овочі 30 хвилин. Додати зелень.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)