
Яловичина Веллінгтон
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка яловича охолоджена
1 кг.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
250 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
150 мл.
Бекон охолоджений
12 смужок
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Яловичину посолити і поперчити, змастити оливковою олією. Запекти 20 хвилин у духовці при температурі 200°C. Далі остудити і поставити на 20 хвилин у морозилку.
02
На вершковому маслі злегка підсмажити гриби, посолити, залити вином і тушкувати 10 хвилин.
03
Розкачати листкове тісто в прямокутник і рівномірно викласти на нього смужки бекону.
04
Половину грибів викласти посередині розкачаного тіста.
05
На гриби покласти яловичину, зверху - залишок грибів. Загорнути тісто, щоб вийшов рулет. Защепнути по центру і прикрити бічні частини. Якщо залишилося зайве тісто - зрізати.
06
Рулет покласти на деко, змастивши залишками оливкової олії. На тісті зробити неглибокі надрізи по діагоналі. Поставити блюдо в холодне місце на 20 хвилин.
07
Запікати протягом 30 хвилин в духовці, розігрітій до 150°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)