
Запечена курка по-мексиканськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис Ellebi Арборіо довгозернистий 500г
165 г.
Філе куряче
600 г.
Соус соєвий Такао Teriyaki 230мл
400 г.
Сир Armando Чеддер
250 г.
Сметана ХМЗ 20%
125 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до температури 180°С. Змастити олією керамічну форму для випікання. Налити воду в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння, всипати рис, варити 10-12 хвилин, мішаючи. Воду злити.
02
У формі змішати квасолю і 1,5 ст. л. коріандру, додати відварений рис, ретельно перемішати. Придавити масу до дна форми.
03
На великій сковороді розігріти олію на сильному вогні. Куряче філе викласти в сковороду, повнісю обсмажити, при цьому не розрізаючи на шматки. Смажити протягом 3 хвилин з кожного боку. Додати тако і тушкувати ще 3 хвилини.
04
Половину натертого сиру висипати зверху на рис, викласти куряче філе, посипати 1,5 ст. л. коріандру і зверху посипати другою половиною тертого сиру. Накрити зверху форму фольгою.
05
Випікати в заздалегідь розігрітій духовці 30-40 хвилин, зняти фольгу і випікати ще 5 хвилин. Розрізати на чотири частини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)



















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)