
Тістечко кунжутне
Милі і смачні кекси, які припадуть до смаку і дітворі, і дорослим. Хороший десерт як для святкового столу, так і просто для чаювання. Особливий смак цим кексам додають горішки і сухофрукти, які є в цьому десерті. Якщо ви віддаєте перевагу іншим наповнювачам, то їх легко можна замінити на ваші улюблені - це вже справа смаку і фантазії. Нагадаємо тільки, що сухофрукти дуже корисні для людського організму. Тому в цій страві легко об'єдналося корисне з приємним.
Чудовий десерт для всієї родини.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Курага Узбекська
100 г
Фініки Ronik 1кг
100 г
Родзинки
70 г
Кеш’ю Metro Chef смажені 500г
100 г
Кунжут
100 г
Етапи приготування
01
Кеш'ю перебрати і підсушити на сковороді або в духовці до рум'яного кольору. Потім перемолоти в блендері до стану борошна.
02
Курагу, родзинки і фініки добре промити. При необхідності замочити в теплій воді. Фініки очистити від кісточок.
03
У блендер до перемеленого кеш'ю додати сухофрукти і перемолоти до однорідного стану.
04
Кунжут обсмажити на сковороді до золотистого кольору.
05
Рукою сформувати кульку з горіхово-фруктової маси, обваляти в кунжуті і прикрасити горіхами кеш'ю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)