
Рибний гуляш
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Цибуля червона
1 шт.
Фенхель
0,5 шт.
Часник
1 зубчик
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
100 г.
Паста томатна Чумак 25% 300г
0,5 ст. л.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
100 мл.
Філе білої риби Winetime в клярі
350 г.
Креветки тигрові дефростовані 16/20
100 г.
Оливки Aro різані 4250мл
60 г.
Петрушка 70г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Поставити велику каструлю з товстим дном на вогонь, влити олію. Дрібно нарізати цибулю, перець нарізати тонкими смужками уздовж, подрібнити часник, нарізати фенхель маленькими шматочками. Всі ці овочі висипати в каструлю з розігрітою олією. Тушкувати 10 хвилин постійно помішуючи.
02
Влити вино, додати томатну пасту і подрібнені помідори, заправити спеціями. Довести до кипіння, зменшити вогонь, готувати протягом 15 хвилин без кришки.
03
Філе нарізати середніми шматочками, висипати в каструлю, тушкувати протягом 5 хвилин, після чого додати оливки, креветки, які попередньо необхідно очистити і заздалегідь відварити. Тушкувати ще 3 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)












 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)