
Пивне печиво
У вас залишився в холодильнику стакан пива? Ми знайдемо йому застосування. Пропоную спекти просте і дуже смачне печиво на пиві, яке виходить легким і хрустким. Печиво за запропонованим рецептом відмінно підійде до кави та чаю. Також замість кунжуту і коріандру, можна використовувати цукор з апельсиновою цедрою. Якщо ви хочете зробити гарну закуску під пиво, можна використовувати солону присипку, наприклад, кмин з сіллю. Присипку можна нафантазувати на свій смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
400 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Спеція Перець духмяний мелений
1 щіпка
Пиво світле Volfas Engelman 5,2% 0,568л
250 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець червоний Мрія мелений 20г
за смаком
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Кунжут
100 г.
Спеція Коріандр мелений
1/2 ч. л.
Етапи приготування
01
Маргарин розм'якшити і додати пиво, борошно, спеції, сіль. Замісити тісто.
02
Розкачати тісто, товщиною приблизно 0,5-1 см. Наколоти тісто виделкою, змастити яйцем і посипати сумішшю кунжуту і коріандру.
03
Нарізати палички. Викласти на деко, поставити в розігріту до 200°С духовку і випікати до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)