
Помаранчевий смузі
Запропонований рецепт сподобається прихильникам здорового харчування. Готуємо смузі - популярний корисний напій. Наш смузі помаранчевий. Овочі та фрукти помаранчевого кольору (в нашому випадку це морква і апельсин) - багате джерело бета-каротину. Співвідношення фруктових та овочевих компонентів (приблизно 60:40) відповідають рекомендаціям із приготування фруктово-овочевих смузі. Консистенція напою повинна вийти досить густа, а текстура кремова. При необхідності можливе додавання невеликої кількості води. У створенні кремової текстури посприяє такий інгредієнт нашого смузі, як банани. Крім цього банани трохи підсолодять напій. Листя м'яти додадуть прохолоди у смакову палітру.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
3 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Імбир
5 г.
Банани SantaVita сушені 100г
2 шт.
М'ята свіжа пучок 50г
20 г.
Апельсин
1 шт.
Етапи приготування
01
Моркву помити, очистити, нарізати шматочками. Яблука помити, видалити серцевини й нарізати скибочками.
02
Імбир очистити. Банани очистити від шкірки і розрізати на 4-5 частин. Очистити апельсин, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. М'яту помити, просушити і подрібнити.
03
З'єднати всі фрукти і м'яту в чаші блендера. Подрібнити до однорідного рідкого стану і розлити в склянки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)