
Курячі рулетики з гірчичним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Йогурт Sterzing Vipiteno натуральний знежирений 400г
215 мл.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
2 ст. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Базилік у горщику
2 ст. л.
Грудинка куряча
4 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Сухарі панірувальні
200 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
100 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Для приготування соусу, необхідно в чашу блендера вилити половину йогурту, 1 ст. л. гірчиці, нарізану зелену цибулю, подрібнити до однорідної маси. Соус повинен нагрітися до кімнатної температури.
02
Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити фольгою, фольгу змастити маслом. Курку необхідно очистити від кісток і шкіри.
03
Викласти 0,5 ст.л. базиліка на курячу грудку, посолити і поперчити, згорнути грудку в рулет. Так само вчинити з рештою м'яса і базиліком.
04
Змішати в мисці йогурт, що залишився і гірчицю, в іншій мисці змішати сухарі і пармезан. Вимочити грудки в йогурті, після - в сухарях.
05
Викласти грудки на фольгу, змастити маслом. Випікати протягом 30 хвилин до золотистої скоринки. При подачі полити соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)