
Котлети садівника
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
500 г.
Бекон охолоджений
50 г.
Кабачок
1 шт.
Морква
1 шт.
Перець червоний
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зубчики
Орегано Auchan 20г
1 ч. л.
Петрушка 70г
2 ст. л.
Сухарі панірувальні
50 г.
Картопля фасована
4 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
50 мл.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
50 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Кабачок, моркву, червоний перець, цибулю очистити, помити, обсушити і натерти на крупній тертці.
02
Бекон і часник дрібно посікти. Змішати з овочами.
03
Додати петрушку, сіль, перець, сухарі. Добре перемішати. Місити фарш 10 хвилин, накрити плівкою і помістити в холодильник на 30 хвилин.
04
Сформувати 5 котлет. Викласти у змащену олією форму для запікання.
05
Картоплю очистити, розрізати вздовж на 4 частини. Посолити, поперчити, посипати орегано і змастити олією.
06
Картоплю помістити між котлетами, підлити воду і вино. Випікати котлети в розігрітій духовці при 180°C 60 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)