
Печиво без яєць і молока з мигдалем
Кулінарна кмітливість і сміливі експерименти дозволили зробити звичайну випічку ідеально підходящою для харчування вегетаріанців і тих, хто дотримується посту. Пропонований рецепт мигдалевого печива без вмісту яєць і молочних продуктів припаде до душі і любителям похрумтіти смачненьким за чашкою гарячого чаю. Печиво виходить дивовижним: в міру солодке, з приємним горіховим смаком, розсипчасте і м'яке. Приготуйте і самі все відчуйте. А готувати таке печиво простіше простого, хоча й таким незвичним способом. Порада з приготування: звичайну воду можете замінити мигдальним молоком – смачно, корисно і дуже ароматно. Готове печиво має світло-коричневий колір, тому не перепечіть його.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
1,2 кг
Вода негазована Аквуля 2л
300 мл
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
200 мл
Сода харчова 500г
5 г
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
400 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
600 г
Сіль Єгипет
за смаком
Мигдаль
100 г
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
5 мл
Етапи приготування
01
Борошно розмішати з крохмалем, додати рослинну олію і вимісити масу до клейкості.
02
Горіхи подрібнити.
03
Оцтом погасити соду, додати за смаком сіль і змішати з борошняною масою.
04
Потім додайте цукор і воду, горіхи. Тісто має бути не круте.
05
Розкатати "ковбаску" і порізати на скибочки.
06
Викласти на деко з пергаментним папером і випікати 15 хвилин при температурі 170 градусів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)