
Гарбуз із фруктами
- 1. Гарбуз — 400 г.
- 2. Апельсин — 0,5 шт.
- 3. Чорнослив — 50 г.
- 4. Яблуко — 1 шт.
- 5. Волоські горіхи — 50 г.
- 6. Банан — 1 шт.
-
NOVUS Київ Лівобережна
-
NOVUS пр. Правди, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
NOVUS Миколаїв Космонавтів, 83A
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Маріуполь Запорізьке шосе, 4
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
ЕкоМаркет Київ Закревського 12
-
METRO Миколаїв
-
Auchan Львів Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Харків Героїв Праці 7
-
Auchan Степана Бандери 15А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
METRO Харків Кільцевий шлях 8
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Таврія В Харків
-
СітіМаркет Гостомель Чкалова, 1
-
METRO Київ Троєщина
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Megamarket Київ Сурикова 3
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
METRO Рівне
-
ЕкоМаркет Київ Жилянська, 107
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Furshet Київ Перемоги 94/1
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
Auchan Запоріжжя
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Furshet Kyiv Інженерна 1
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
ЕкоМаркет Бориспіль Київський шлях, 2/14
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування знадобляться гарбуз, апельсин, банан, яблуко, чорнослив і волоські горіхи.
Чорнослив залити окропом на 5-7 хвилин.
Гарбуз нарізати великими кубиками.
Яблуко почистити від шкірки і насіння, порізати кубиками.
Банан порізати великими кружечками.
Горіхи крупно поломати руками, чорнослив розрізати на 2 частини.
Банки помити, витерти насухо. Закласти в них гарбуз, щільно притискаючи руками.
Гарбуз закрити шаром яблук.
На яблука вкласти горіхи, чорнослив і банани.
З половини апельсина зняти цедру і вичавити.
Додати цедру в банки і залити апельсиновий сік.
Закрити банки шматочками фольги. Поставити банки в холодну духовку, потім включити духовку на 160-180°C і запікати 30 хвилин.
Готовий десерт викласти на тарілку і подати теплим! Смачного!