
Цукрове печиво "Торчетті"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
250 г
Масло вершкове домашнє
100 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г
Сіль Єгипет
дрібка
Мускатний горіх Еко мелений 10г
за смаком
Етапи приготування
01
Вершкове масло наріжте середнімі шматочками і залиште для розм'якшення полежати при кімнатінй температурі. Борошно змішайте з розпушувачем і мускатним горіхом (або іншими спеціями на Ваш смак) і просійте гіркою.
02
Зробіть в ній "ямку" та покладіть туди розм'якшене вершкове масло. Додайте дрібку солі. Влийте до "ямки" трохи теплої води і замісіть тісто, воно повинно бути м'яким і гладким. Якщо необхідно, додавайте для цього теплу воду. Дайте тісту постояти 10-15 хвилин.
03
Відщипуючи невеликі шматочки тіста і злегка зігріваючи їх в руках, розкачайте паличкі шириною 1 см і довжиною 10 см.
04
На стіл насипте цукор і обваляйте у ньому палички. Потім у кожної палички злегка зліпіть кінчики так, щоб отримались невеликі витягнуті "підковки".
05
Викладіть отримані "підковки"-торчетті на застелений пергаментним папіром противень і випікайте при 180°C близько 15-20 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)