
Салат з гранатом, шпинатом і блакитним сиром
Плануєте святкове меню? Шукаєте простий, але вишуканий салатик, який приведе в захват усіх гостей? Тоді Ви за адресою. Неповторний салат з гранатом, шпинатом і блакитним сиром приємно здивує незвичайним на перший погляд, але дуже гармонійним поєднанням інгредієнтів. Пікантний смак салат набуває завдяки додаванню популярного на весь світ блакитного сиру з вкрапленнями благородної цвілі: його злегка гостро-солонуватий смак і ефектний вигляд урізноманітнить будь-яку страву. Але, тим не менш, не всім до душі цей неординарний сорт сиру. Якщо Ви не в захваті від подібних експериментів, рекомендуємо додати в салат більш звичний і улюблений Вами сир. Що стосується яблук, то краще всього використовувати кислі сорти.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шпинат пучок 100г
160 г.
Гранат еліт
300 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
160 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Сир Paladin з пліснявою 50% 100г
120 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Гранат розібрати на зерна. Шпинат помити і просушити. Нарвати шпинат руками. Яблука помити, видалити серцевини і нарізати скибочками.
02
Сир розкришити або нарізати кубиками. Змішати всі інгредієнти, посолити, заправити оливковою олією і перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)