
Печена картопля із салатом і прошуто
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
4 шт.
Прошуто Котто Simonini Parmiamo Містер Паніно
4 шт.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
310 г.
Стебло селери
2 шт.
Шпинат пучок 100г
100 г.
Сік Наш сік томатний 950мл
2,5 ст. л.
Оцет Mengazzoli винний червоний 1л
1,5 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°C. Ретельно вимити картоплю. Покласти картоплю на деко, поставити в духовку, випікати протягом 1 години.
02
Змішати в мисці томатний сік, оливкову олію і оцет. Посолити і поперчити за смаком.
03
На розігрітій сковороді обсмажити шинку на сильному вогні, після чого нарізати шматочками.
04
Перекласти картоплю на дошку, зробити розріз уздовж.
05
Змішати шпинат, кукурудзу і нарізану селеру. Додати дві третини заправки.
06
Картоплю викласти на тарілки, полити зверху третиною соусу, в кожну викласти салат, зверху покласти шинку. Прикрасити зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)