
Осіння галета
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
270 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
60 мл.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
60 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Баклажани гриль
1 шт.
Кабачок
1 шт.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
100 г.
Цибуля червона
1 шт.
Гарбуз Хоккайдо
250 г.
Перець зелений фасований
1 шт.
Розмарин, шт
щіпка
Чебрець (тим'ян), шт
2 гілочки
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Часник
3 зубчіка
Сир Сиророб Фета 55%
100 г.
Сіль Єгипет
щіпка
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Пюре Reggia томатне 680г
4 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Змішати всі інгредієнти для тіста та замісити його до м'якості.
02
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати на скибочки. Нарізати також на великі скибочки перець, кабачок, баклажан. Викласти на деко, посипати цукром, сіллю, і запікати 15-20 хвилин при температурі 220°C. Овочі повинні бути майже готові.
03
Для соусу: помідори подрібнити блендером в пюре, додати цукор, сіль. Тісто розкачати в коло діаметром приблизно 40 см. Змастити соусом, залишаючи по 5 см. тіста з краю без соусу.
04
Викласти начинку на тісто, залишаючи вільними краї, посипати порізаним на скибочки часником, порізаною півкільцями цибулею, розмарином і чебрецем, все перемішати.
05
Защіпнути галету по краях, викласти помідори черрі і сир. Запекти при температурі 200°C 35-40 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)