
Картопляні котлети з червоною квасолею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг.
Морква
3 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Трави прованські Carmencita 20г
за смаком
Куркума Еко 20г
2 ч. л.
Сухарі панірувальні
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Квасоля червона Верес 200г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Етапи приготування
01
Відварити квасолю до гарної м'якості. Картоплю відварити і остудити, підсушити. Моркву натерти. У розігрітій сковороді обсмажити моркву на олії, додати подрібнену цибулю, всипати куркуму. Додати також в сковороду всі спеції і трави. Перемішати.
02
З картоплі зробити пюре, можна використовувати блендер. Вмішати в картопляне пюре яйця, додати відварену квасолю, зажарку зі сковороди, всипати борошно. Ретельно перемішати всю суміш. При необхідності додати ще спецій. Після чого зробити з маси котлети, обваляти кожну в сухарях.
03
Обсмажити котлети на сковороді в олії на середньому вогні до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)