
Італійські пончики
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
10 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
10 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Сіль Єгипет
5 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
400 мл.
Етапи приготування
01
Змішати дріжджі з цукром і розмішати з в теплій воді. Потім в просіяне борошно з сіллю по трохи додавати дріжджі з водою. Замішати таким чином тісто і поставити його, накривши рушником, в тепле місце на 90 хвилин.
02
У фритюрниці (або сковороді) розігріти олію (до 150-160°C). Тісто брати ложкою і скидати його в киплячу олію. Смажити близько 5 хвилин, потім дістати, викласти на тарілку з паперовим рушником. Посипати пончики цукровою пудрою і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)