
Холодний гарбузовий суп із яловичиною
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Горошок зелений Верес 210г
100 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Картопля фасована
200 г.
Лист лавровий
2 шт.
Кабачок
200 г.
Гарбуз Хоккайдо
300 г.
Перець чорний Перший Ряд духмяний горошок 20г
за смаком
Яловичина піджарка
300 г.
Етапи приготування
01
У каструлю викласти яловичину, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння. Воду вилити, залити свіжу, знову довести до кипіння, додати лавровий лист, половину цілої цибулини, запашний перець, варити на середньому вогні 1 годину.
02
Овочі - гарбуз, картоплю і кабачок нарізати кубиками.
03
Витягнути м'ясо з каструлі, висипати в бульйон овочі, варити 10-15 хвилин, після додати зелений горошок, варити ще 5 хвилин, посолити і поперчити за смаком, зняти з вогню.
04
При подачі, нарізати м'ясо кубиками, додати в остиглий суп.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)